Spoorbrugtrap krijgt fraaie muurschildering

May 13, 2019


 

 

Street Art Streets
Het project Street Art Streets is een initiatief van Deventenaren Mano Scherpbier en Egbert Scheffer. Zij zijn van mening dat de stad wel wat extra eigenwijsheid en vernieuwing kan gebruiken. Onze droom is om vijftig murals in de hele gemeente Deventer te creëren, die allen een eigen verhaal over de stad vertellen.’ aldus Egbert. Inmiddels presenteert de organisatie binnen een jaar al weer de derde muurschildering.
Op 8 april onthulden zij de tweede mural op het S/park in het kader van het 50 jarige jubileum van Wesselings van Breemen. Eindhovenaar Johan Moorman nam deze mural voor zijn rekening.

 

Spoorbrugtrap wordt verfraaid
Nu een dikke maand later presenteert Street Art Streets hun derde muur of beter gezegd een trap. Voor het project ‘Natuurpark Deventer IJsseloevers’  heeft de gemeente Deventer Street Art Streets benaderd om de spoorbrugtrap bij de uiterwaarden te verfraaien.

Kunstenaar Danny Rumble
Voor deze spoorbrugtrap is Street Art Streets uitgekomen bij kunstenaar Danny Rumble uit Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in het schilderen van cartoons en beesten. In zijn kunstwerk zal het verhaal van de Deventer IJsseloevers terug te zien zijn.  In het weekend van 18, 19, 25 en 26 mei is Danny Rumble de spoorbrugtrap aan het schilderen. Vanaf eind mei is de muurschildering van beide kanten van de IJssel te  bewonderen. https://dannyrumbl.com/

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now