31 May 2019

Weer een nieuw Street Art Streets project dit keer op de Spoorbrugtrap gemaakt door Danny Rumbl in opdracht voor Gemeente Deventer als onderdeel van het "Natuurpark Deventer IJsseloevers" 

Spoorbrugtrap
In Mei 2019 presenteert Street Art Streets hun derde muur of beter gezegd een trap. Voor het project ‘Natuurpark Deventer IJsseloevers’  heeft de gemeente Deventer Street Art Streets benaderd om de spoorbrugtrap bij de uiterwaarden te verfraaien. Danny heeft een zich laten inspireren door de Ossenwaard, hij von...

29 May 2019

We waren met Street Art Streets uitgenodigd door De Stentor bij de opening van de expo van dit mooie street art school project van de Marke in de Schouwburg.

Tekst bij foto:

"Kijk, die tekening van Leigh Mook, zegt Egbert Scheffer: “ik zou meer kleur gebruiken, maar de potentie is er. Het is een geheel eigen stijl, en dat is goed in streetart.” Leigh is trots. © FOTO HISSINK"

Marke-leerlingen leven zich uit op muren van Deventer

De schouwburg hangt vol streetart. Gemaakt door VMBO’ers van De Marke, die hun kunstwerken...

13 May 2019


 

Street Art Streets
Het project Street Art Streets is een initiatief van Deventenaren Mano Scherpbier en Egbert Scheffer. Zij zijn van mening dat de stad wel wat extra eigenwijsheid en vernieuwing kan gebruiken. Onze droom is om vijftig murals in de hele gemeente Deventer te creëren, die allen een eigen verhaal over de stad vertellen.’ aldus Egbert. Inmiddels presenteert de organisatie binnen een jaar al weer de derde muurschildering.
Op 8 april onthulden zij de tweede mural op het S/park in het kader van het 50 j...

6 May 2019

Spoorbrugtrap krijgt bijzondere schildering

Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei voorziet streetartist Danny Rumbl de spoorbrugtrap van een bijzondere schildering. Ook wel een ‘street art mural’ of muurschildering genoemd. De schildering is onderdeel van het project Natuurpark Deventer IJsseloevers, het natuurgebied rond de IJssel. 

Het gaat om de betonnen trap aan de spoorbrug over de IJssel, langs het Zwarte Pad. De trap komt uit in de uiterwaarden van Natuurpark Deventer IJsseloevers (Ossenwaard). De...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now